(200320) -- ALGIERS, March 20, 2020 (Xinhua) -- A worker disinfects a street in central Algiers, Algeria, on March 20, 2020. Algeria reported a new death from COVID-19 on Friday, bringing the death toll in the country to 12, the health department in eastern Algeria's Khenchela province said in a statement. Algerian health authorities specified that out of the 90 confirmed cases, 42 patients were healed and discharged from hospital, temporarily. (Xinhua)

تمديد الحجر الصحي بالجزائر إلى غاية 30 ماي الجاري.

أعلن الوزير الأول الجزائري، عبد العزيز جراد، اليوم الثلاثاء، تمديد العمل بإجراءات الحجر الصحي في الجزائر لمدة 15 يوما إضافية.
وكشف جراد عن قرار التمديد خلال الزيارة التفقدية التي قادته إلى ولاية وهران صبيحة اليوم.
وبهدا سيمتد الحجر إلى غاية 30 ماي الجاري بنفس التوقيت السابق لكل ولاية، بعدما كان سينتهي في 14 من نفس الشهر.

المصدر : الخبر الجزائرية